fbpx
  • Om

Der ligger altid en stærk historie om drømme, længsler og dybe visioner bag et forretningskoncept

Nana Askov, CEO

N-ORD Kommunikation er specialiseret inden for branding, grundfortælling og visuel identitet. Bureauet, der i dag har tre medarbejdere er stiftet af Nana Askov, der har arbejdet i mere end 13 år på store danske nyhedsmedier – heraf otte som leder, blandt andet som redaktionschef på Ugebrevet A4 og Avisen.dk. Hun har stået bag konceptionaliering og udvikling af både nye printmedier og digitale platforme og ledet en gravergruppe, hvor målet var at skabe kvalitets- og dybdeborende journalistik til nettet.

Nana Askov er mødeleder og moderator på større arrangementer, konferencer og lukkede netværksmøder med særlig viden om politik, arbejdsmarked og erhverv.

Ud over sin fortid som journalist, redaktionschef og forfatter er Nana Askov certificeret coach. Hun har undervist på Mediernes Efteruddannelse og på større mediehuse – blandt andet Danmarks Radio og Aller Media i digital journalistik, nye digitale publiceringssystemer og arbejdsgange.

I dag rådgiver N-ORD private virksomheder, ledere og organisationer i kommunikation, grundfortælling, digital strategi, pressehåndtering og personlig branding. Hos N-ORD producerer vi digitalt indhold, billeder, video og tekst, som er skræddersyet til virksomheder og organisationers grundfortælling og vi står for at vækste og bestyre sociale medier for en lang række af virksomheder.

På Forlaget N-ORD skriver, redigerer og layoutes tryksager og bøger, som for eksempel håndbøger, årsrapporter, biografier eller livsstilsbøger. Nana Askov er desuden forfatter til bogen SMUGLER – Fra hippie til hashbagmand, som er udkommet hos Peoples Press.

Vores team

Nana Askov

Nana Askov

CEO, seniorrådgiver, journalist, forfatter, moderator

+45 40 99 49 42 / askov@n-ord.dk

Nana Askov er grundlægger og CEO af N-ORD Kommunikation. Hun har mange års erfaring i medieverdenen både som journalist og leder.

Maja Lorentzen

Maja Lorentzen

Rådgiver, journalist, sociale medier, PR, grafisk design og webdesign

+45 24 76 00 24 / ml@n-ord.dk

Maja Lorentzen er uddannet journalist og har erfaring indenfor ugeblads- og magasinjournalistik. I dag arbejder hun med mange forskellige aspekter indenfor kommunikation.

Ninett Rohde

Ninett Rohde

Rådgiver, journalist, sociale medier, PR, foto og video

+45 30 12 75 15 / nr@n-ord.dk

Ninett Rohde er uddannet journalist og har erfaring indenfor kommunikation både i den private og offentlige sektor. Hun har arbejdet professionelt både med skrift, video og foto.

Er du vores nye kollega?

Vores kontor

Gærdebred 15
2300 København S