fbpx
  • Sociale medier

Be brave enough to start a conversation that matters

Dau Voire

Tilstedeværelsen på sociale medier bliver først succesfuld, når man lykkes med at få etableret en reel dialog. Hos N-ORD skaber vi det indhold om jer, som har interesse for jeres følgere. Vi tænker det altid sammen i en helhed med resten af jeres digitale tilstedeværelse. Digital content kan bruges både på sociale medier, i nyhedsbreve og på sitet. Det kræver en klar strategi og vedholdenhed at få resultater ud af en profil på sociale medier. Til gengæld kan det rette fællesskab gøre jer næsten uafhængig af pressen og nyhedsmediernes dagsorden.

Vi arbejder med

Strategi

Hvor skal I sætte ind – og hvordan?

Facebook, LinkedIn, Instagram eller Twitter? Undgå spildte arbejdstimer på medier, der ikke giver de rette LEAD’s. Vi målretter jeres tilstedeværelse på de sociale medier, hvor jeres kernekunder er.

Etablering

Så starter vi …

Vi opretter jeres profil og begynder at opbygge gruppen af følgere. I opbygningsfasen kræves ofte en ekstra indsats, med boosts, brug af ambassadører og indkredsning af målgruppen.

Content

Hvad skal der stå?

Vi starter med at lave en contentplan. En plan over de historier, videoer og blogindlæg, som vil have interesse for jeres følgere. Derefter producerer og poster vi dem for jer.