N-ORD Kommunikation er specialiseret inden for branding, grundfortælling og visuel identitet. Bureauet, der i dag har tre medarbejdere er stiftet af Nana Askov, der har arbejdet i mere end 13 år på store danske nyhedsmedier – heraf otte som leder, blandt andet som redaktionschef på Ugebrevet A4 og Avisen.dk. Hun har stået bag konceptionaliering og udvikling af både nye printmedier og digitale platforme og ledet en gravergruppe, hvor målet var at skabe kvalitets- og dybdeborende journalistik til nettet.

Nana Askov er mødeleder og moderator på større arrangementer, konferencer og lukkede netværksmøder med særlig viden om politik, arbejdsmarked og erhverv.

Ud over sin fortid som journalist, redaktionschef og forfatter er Nana Askov certificeret coach. Hun har undervist på Mediernes Efteruddannelse og på større mediehuse – blandt andet Danmarks Radio og Aller Media i digital journalistik, nye digitale publiceringssystemer og arbejdsgange.

I dag rådgiver N-ORD private virksomheder, ledere og organisationer i kommunikation, grundfortælling, digital strategi, pressehåndtering og personlig branding. Hos N-ORD producerer vi digitalt indhold, billeder, video og tekst, som er skræddersyet til virksomheder og organisationers grundfortælling og vi står for at vækste og bestyre sociale medier for en lang række af virksomheder.

På Forlaget N-ORD skriver, redigerer og layoutes tryksager og bøger, som for eksempel håndbøger, årsrapporter, biografier eller livsstilsbøger.

Nana Askov er desuden forfatter til bogen SMUGLER – Fra hippie til hashbagmand, som er udkommet hos Peoples Press.

Vi har kompetencer indenfor…
Mailchimp, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, WordPress, Drupal, Elvis DAM, Woodwing, Final Cut Pro, social media managing, SEO, journalistik og meget andet


Vores team

Nana Askov

CEO, Seniorrådgiver

+45 40 99 49 42 | askov@n-ord.dkMaja Kristine Lorentzen

Kommunikation, SoMe- manager, PR & webmaster

pr@n-ord.dkNinett Rohde

Kommunikation, SoMe-manager & PR

pr@n-ord.dkTherese Riis Nielsen

Kommunikation, Visual & PR

trn@social-social.om

 
 

CVR: 37304263
Gærdebred 15
2300 København S